Óriásplakát

A céljaid eléréséshez, kötelező, hogy észrevegyenek! Jelen kell lenned, de nem akármilyen méretben. Csupán néhány másodperced van arra, hogy megjegyezzenek. Szöveged, grafikád és a minőségi nyomat által. Egyedi méretek elkészítését tetszőleges példányszámban is vállaljuk. Komoly múltra visszatekintő szakmai tapasztalat van a hátunk mögött, ránk bízhatod magad. Komplex nyomdai szolgáltatást nyújtunk. 3 alkalmazott technológiánk: ofszet, digitális, szitanyomtatás. Ha kell, mi minden darabot „megszemélyesítünk”. Öntapadós óriásplakát változatban is. Érd el céljaidat, legyél sikeres!

Anyagleadási információk óriásplakát nyomtatásához:

Tiff vagy Kompozit PDF
1:10 méretarány
300 dpi
CMYK
Színprofil nélkül

1 db-ig12.000 Ft/db
2-5 db-ig7.500 Ft/db
6-14 db-ig6.000 Ft/db
15-49 db-ig5.000 Ft/db
50 db fölött4.500 Ft/db

Citylight plakát

 

A citylight plakát (CLP) egyedi és páratlan reklámmegoldás, ami éjjel-nappal neked dolgozik. Legyél a közterületek királya! Engedd, hogy sötétedés után is észrevegyenek, mi több: te add a fényt az éjszakában! A belső megvilágítású hirdetőoszlopok, illetve a megállói tartószekrények kiválóan alkalmasak igényes és attraktív közterületi kampányok lebonyolítására, emellett média- és reklámcélokra.

Anyagleadási információk citylight plakát nyomtatásához:

Tiff vagy Kompozit PDF
1:5 méretarány
300 dpi
CMYK
Színprofil nélkül

1 db-ig5.000 Ft/db
2-5 db-ig4.000 Ft/db
6-14 db-ig3.500 Ft/db
15-49 db-ig3.000 Ft/db
50 db fölött2.500 Ft/db

Fotótapéta

… imádjuk a WOW-élményt. Imádjuk, ha egyszerűen elkápráztatnak bennünket. A Te vevőid is ilyenek. Kreatív felületű nyomtatható tapéta (egyedi tapéta) az üzlet ötletes dísze lehet. Bátran állíthatjuk, a jól eltalált megoldások bizony egy életre bevésődnek. Az öntapadó tapéta (vagy vízzel felragasztható tapéta) felér a vevők vizuális csiklandozásával. És legyünk őszinték, aminek az ábrázolása ütős, annak esetében sokszor anélkül kialakul a birtoklási vágy, hogy arra a bizonyos termékre valóban szükségük lenne. Ha sikerült a „belső alkotás”, a www.plakatnyomda.hu-nál szeretettel várunk, pont úgy valósítjuk meg majd gondolataidat, ahogyan azt megálmodtad!