Molinó készítés

Ponyva, molino vagy blockout. Az „utca és az utak bannerei”. Falak, járművek minőségi és rendkívül tartós céges feliratai vagy éppen reklámjai „ők”… Hatalmas méretük révén pedig a reklámozás igazi óriásai, melyek 10 m2-es méretnél kezdődnek. Az erő, a látvány, a monumentalitás világát képviselik és amit a www.plakatnyomda.hu nyújt, az a színtartás és esztétikum évekig. Nyomtatott ponyváink – legyen szó fagyról, napsugárzásról, vagy épp a csapadék és az autómosók koptató hatásáról – minden fizikai kritériumnak megfelelnek: sok éven keresztül szépek és tartósak maradnak. 2 oldalas molino nyomtatással is kérhető.

Molinó irányárak konfekcionálva:3.000 Ft/nm
minimál megrendelés:10.000 Ft

Épületháló (mesh)

 

Látványosság, melynek kulcsa egyrészt a könnyű, lukacsos szerkezet – épp e tulajdonságának köszönhetően válhat sok-sok négyzetméternyi – mondjuk több emeletnyi – méretű Mesh-hálóvá.

A látványosság elengedhetetlen feltétele a minőségi nyomat, mely ekkora méret esetében egyáltalán nem kis feladat. Rázzuk ki együtt a kisujjunkból! Emellett természetesen rendkívül rövid határidővel vállaljuk a nem kis munka elvégzését.

Épületháló irányárak konfekcionálva:3.000 Ft/nm
minimál megrendelés:10.000 Ft

Teherautó ponyva

Az országúti reklámozás bajnokai, látványos, mozgó reklámfelületek. A teherautó ponyva olyan marketing eszköz, ami rengeteget megy országszerte, emberek tömegeihez juttatja el üzenetünket. Nem szabad kihagyni ezt a kommunikációs lehetőséget! A www.plakatnyomda.hu színtartó, esztétikus és profi lehetőséget kínál a kivitelezéshez.Folyamatos technológiai fejlesztés, összehangolt csapat, minőségi alapanyagok bztosítják a pontos, határidőre történő szállítást és megrendelőink sikerét.Építsd márkádat, szerezz új ügyfeleket egy ütős mozgó reklám segítségével!