Öntapadók

„Ragadd meg” a tekinteteket! Olyan dekorációra van szükséged otthonodban vagy irodádban, ami egyedülállóan kreatív? Amire rácsodálkoznak az emberek? Kitalált ötleteid teljesítése a mi hivatásunk. Legyen az falmatrica, faltetoválás, ablak matrica, padlómatrica vagy öntapadó tapéta. Kivitelezésben és megvalósításban a legkorszerűbb nyomdai eszközöket tudjuk biztosítani. Szenvedélyes gyűjtők vagyunk. Imádjuk a különleges technikai megoldásokat és a feladatok mind könnyebb elvégzését célzó berendezéseket. Eljárásaink: ofszet, szita és digitális nyomtatás. Erősségünk a legmagasabb szintű szakmai tudás, a folyamatos technológiai fejlesztés, a tetszőleges méret és példányszám.

Kirakatdekor

A bolt kirakata az egyik legerősebb helyi marketinglehetőség. Szembetűnővé és vonzóvá teheti bolti ablakait, kirakatát, bemutatótermét egyedi grafikával, üvegdekorral, kirakati dekorációval. Akcióit, márkaüzeneteit, promócióit akár nagy méretben is megrendelheti egyenesen a gyártótól. Kül- és beltéri kirakati matricák, feliratok, öntapadós szövegek rendelése gyors határidővel. Csak tartós anyagokkal, minőségi nyomással dolgozunk. Rugalmasak vagyunk a kirakati dekoráció készítésben, így az egyedi darabtól a komplett bolthálózati matricaszériákig mindent megtalál nálunk. Nálunk soféle marketingeszköz, kirakatdekoráció létezik: plottervágott, nyomott betűk, fotók, képek, promóciók, amik kitűnnek a tömegből.

Padlómatrica

Padlómatrica készítés, reklámmatrica nyomtatás. A padlómatricák jó minőségű, hosszú élettartamú, lépésálló polimer öntapadó fóliára készülnek, melyet úgynevezett lamináló fóliával látunk el. Ez a kiváló minőségű, vastag, csúszásmentes védőfólia garantálja a padlómatrica, lépcsőmatrica hosszú élettartamát, a napi több száz lépés ellenére is!