Plakát

Ahhoz, hogy márkád, terméked bevésődjön a fogyasztók fejébe, láthatónak kell lenned. Hiába a tiéd a legjobb szolgáltatás vagy termék, ha nem hirdeted, olyan, mintha nem lenne. El kell érned azokat, akiknek feltétlenül szükségük van rá. Látniuk kell többször – akárhányszor csak lehet –, ha szeretnél hatással lenni rájuk. Kerülj potenciális vevőid szeme elé, ahol csak tudsz. A plakát ebben kiváló partnered lesz! Ne csak “hagyományos” plakátban gondolkozz! Használd ki a megállító plakát, térkép, naptár, flipchart, fotóposzter, díszcsomagoló papír és polcbelógók lehetőségeit is!

Sajtófal

Pop-up sajtófalak, háttérfalak széles választékával állunk ügyfeleink rendelkezésére. Prémium minőségű hátfal szerkezeteinket kiváló minőségű nyomattal kínáljuk, mely biztosítja a tökéletes megjelenést. Textil hátfalaink használatával és egy jól átgondolt grafikával könnyedén megkülönböztetheti magát a versenytársaktól. A teleszkópos molinó állvánnyal nagy méretű reklámfelület kivitelezhető, kedvező áron, egy- illetve kétoldalas kivitelben is. Legyen az igény exkluzív megjelenés vagy alacsony költség, kínálatunkban biztosan megtalálja az optimális megoldást.

Roll Up

Gyors, látványos és minőségi kommunikációra van szükséged? Előadsz egy konferencián vagy tréningen és szeretnél jó benyomást szerezni és megjegyezhető lenni? Szeretnéd, ha arculatod bárhol, bármikor megmutatható legyen? A www.plakatnyomda.hu ebben is partnered lehet. Igényes, tartós roll-upok. Az általad választott méretben, variációban és példányszámban. A hagyományos roll-up verziókon kívül X és L bannerekben és pop-up pultokban is otthon vagyunk.

Nyomdatermékeink hozzájárulnak vevőink sikereihez!

A Roll uppokat a következő szélleségekben gyártjuk:

85 cm
100 cm
120 cm
150 cm
200 cm

Ne csak “hagyományos” plakátban gondolkozz!
Használd ki a megállító tábla, a plakátnaptár, a térkép,
a polcbelógók és a fotóposzter lehetőségeit is!